qqq

EYRIDON Praktijk voor Voetreflexologie,

Sportmassage en Natuurgeneeskunde

Home | Voetreflexologie | Massage | TCM | Tarieven | Vergoedingen | Contact | Links

 

 

 

 

Zwangerschaps-massage

Deze massage wordt gegeven op een speciaal voor de zwangere vrouw gemaakt kussen. Een Amerikaanse fysiotherapeut heeft dit kussen ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om tot de laatste week van de zwangerschap, op de buik liggend, gemasseerd te worden.

Hierbij is het niet alleen een weldaad voor de gemasseerde rug, maar ook de onderrug en de buikspieren kunnen even ontspannen omdat de buik wordt opgevangen in het kussen.

Ik heb deze massage in de jaren dat ik bij de Parel werkte verscheidene keren mogen geven aan o.a. zwangere vrouwen die al in de 37e en 38e week van hun zwangerschap waren.

Het feit dat ze een half uur op hun buik konden liggen was al de moeite waard. Alleen dat al gaf een  enorme ontspanning.

Zwangerschapskussen  


Bij een half uur massage kan gekozen worden tussen alleen benen of alleen rug.


En zoals iedere zwangere vrouw weet,  de benen krijgen het vaak zwaar te verduren. Het extra gewicht wordt allemaal gedragen door deze benen, en een massage kan dan verlichting brengen en de bloeddoorstroming stimuleren. Kramp kan door regelmatige massage  zo tot een minimum worden beperkt.

ligend op het kussen   buik is vrij ....

Zwangerschapsmassage is geen overbodige luxe. Het is, vooral in de 2e helft van de zwangerschap, een weldaad voor de spieren. Hoofdpijn kan hierdoor worden voorkomen en ook de lage rugpijn wordt door de massage verminderd.


Mochten er nog vragen zijn, gewoon mailen of bellen!

info@eyridon.nl

 

 

 


Terug

 

 

 

Updated @ juni 2020 by © 2000-2020 Eyridon Webdesign -alle rechten voorbehouden